Praktisk information ved handlinger i Brædstrup Kirke

  1. I Brædstrup Kirke er 41 bænke, på hver bænk kan sidde fem (eller seks) voksne.
  2. I 40 af bænkene kan der sættes lys eller blomster.
  3. Lys til bænkerækkerne kan købes for 20,- kr. pr stk., personalet sætter dem i stager med glas til at beskytte mod brandfare.
  4. Blomster til bænkene kan I selv sørge for, bestille ved gartneren eller hvis kirken skal stå for dem, bestilles de hos den lokale blomsterhandler og faktureres efterfølgende til jer. Uanset hvad der vælges, kan buketterne afleveres 1 eller 2 dage førtid, og kirketjeneren vil sætte dem i bænkene umiddelbart før gæsternes ankomst. Ved brug af flere stilke skal disse være bundet/snøret fast sammen. Holderne blomsterne skal passe i er 1,5 cm i diameter og 7 cm dybt, der må ikke bruges vand i disse.
  5. Alterbuketter står kirken for, medmindre der er specielle ønsker, da påhviler omkostningen de, som har bestilt handlingen.
  6. Blomster og andet pynt, som man selv har leveret, må tages med efter endt handling.
  7. Af hensyn til det øvrige arbejde i kirken er det hensigtsmæssigt at forberede ekstra pynt som flytbart, da der kan forekomme handlinger lige før eller efter den handling, som vedkommer jer.


I forhold til at pynte kirken bedes I ringe på tlf.75753141 eller skrive til graverhuset1@gmail.com, for at lave aftale om hvordan og hvornår.
Dialogen om pyntning i kirken ser vi helst afklaret senest 1 uge før handlingen, af hensyn til vores planlægning. Herunder vil vi sætte pris på at blive informeret om eventuel fotografering efter handlingen.

 

De bedste hilsner
Brædstrup Kirkes kirketjenere.