UDSOLGT! Julekoncert med Middelfart Gospel Choir og Laura Kjaergaard

Oplev en stemningsfuld og hjertevarm julekoncert når Bakkelandets Pastorat slår dørene op i Brædstrup Kirke til en koncert med det velsyngende Middelfart Gospel Choir, ledet af Steffen Bay og gæstesolist Laura Kjaergaard.
Korets repertoire spænder vidt fra stille eftertænksomme ballader til energiske og sprudlende up-tempo numre. Med skønne Laura Kjaergaard som gæstesolist – er der lagt op til medrivende og autentisk oplevelse. Det bliver en aften med klassiske julesange i bedste gospelstil og nyere gospelhits.
Laura Kjærgaards passion har altid været at synge gospel både før og efter X Factor, hvor hun i 2008 fik en flot 2.plads. - Laura har en energi, en stemme, indlevelse og et humør, der smitter helt ned på de bagerste bænkerækker i kirken, når hun giver koncerter. Steffen Bay formidler med stor passion og engagement gospelmusikkens sange og har skrevet flere af korets sange. Så tag venner, familie og naboen med til en aften fyldt med gospel, fællessang og hjertevarme.

 

29.11. kl. 19.00

Koncerten er GRATIS, men af hensyn til antal pladser, så skal der hentes gratis-billet via Billetto.

Julekoncert med Karsten Holm og Juleorkestret

søndag 10. december 2023

Grædstrup kirke kl. 16.00. I en længere årrække har Karsten Holm huseret over det ganske lang med sine særdeles populære koncertfortællinger. Elvis, Cash, Cohen, Beatles og Carl Nielsen er på repertoiret, når han og de andre dygtige musikere fortolker deres helte. Musikken ledsages altid af den gode historie om de musikalske helte. Der er fulde huser overalt hvor de kommer frem.
En julekoncert med Karsten Holm & Juleorkesteret er en stemningsfuld aften hvor de kendte klassikere fra ind og udland kommer under smagfuld og kærlig behandling. Man vil høre sangene sunget og spillet i forskellige stilarter, f.eks. som Elvis sang ”White Christmas”, - den fik sindene i kog, på grund af hans anderledes fortolkning. Eller som Johnny Cash i country-stil, og ikke mindst Frank Sinatras swingende udgaver af sangene. Der kommer naturligvis også danske julesange og salmer på playlisten. Publikum får også lejlighed til at få rørt stemmebåndene til et medley af de gode julesange som vi alle kender og kan synge med på.
Karsten Holm er uddannet smed og operasanger. Efter svendeblevet var skrevet, stod den på et kursus på Vestbirk Højskole, hvor musikken tog over og blev hovedingrediens i Karsten Holms liv. Fra Rock´n Roll orkesteret Mell & Shaky Legs til diplomeksamen i klassisk sang på konservatoriet i Aarhus, til Doo Wop og dansemusik til det det han laver i dag, nemlig koncertfortællinger, kirkekoncerter, både solo og i orkestersammenhæng
Eksempler fra playlisten:
• White Christmas
• Forunderligt at sige
• The Christmas Song
• Driving Home for Christmas
• Karsten Holm – vokal & guitar
• Thomas Reil – tangenter & arrangement
• Per Kolling – Trommer & percussion
• Johannes Jørgensen - Bas